I väntan på något stort

Så nu sitter man här efter julafton, presentöppning, mat i massor och med härliga minusgrader utanför fönstret. Älskar verkligen julen, synd bara att det inte snöar nu för tiden...annat var det när man var liten.
Fick passande om än kanske inte allt för barnsligt roliga julklappar som tex reselarm, brandlarm, extra lätt reselakan och resväska för att nämna några. Praktiskt må jag säga. Men resväskan var jättefin, såndär man rullar på 4 hjul bredvid sig..nu kan jag äntligen se mig strutta längs Bangkoks terminaler!

Har skönt nog hunnit fixa det mesta nu..om jag inte lyckats glömma av mig bland allt. Har fixat flygbiljett, internationellt körkort, visum, studentleg mm...är bara vaccinationerna kvar - dock inte så "bara"... byebye money. men egentligen är det ju inget tvång på vaccination - men ifall att man skulle ta en djungeltripp i Indonesien eller något liknande kan det ju vara lägligt ;)

Ursch...kommer sakna så många men mest av allt Kajsa...min bästa vän...visst vi har haft våra up's and down's men hon är fortfarande min lilla ... katt. Hon kommer nog inte fatta att jag dragit, jag kommer säkert bara tyna bort i hennes minne och sen när man väl kommer hem får man en kattrumpa i fejjan. De har ju en förmåga att vara lite grumpy när man vart borta.. Menmen, får be morsan trycka upp hennes fejs på datan. Godie bless Skype!

Och så är det ju nyår 2009! Och den stundande festen äger rum hos Frollic...ska bli spännande att se vad hon har hittat på! Kommer nog bli lite wild and crazy, det liksom ingår när frida är med, men riktigt kul ska det bli! Skönt att ha krypavstånd hem också...då vet man aldrig vad som kan hända.

Tills vidare - ha en god jul och ett gott nytt år.
I´ll be back.


Berghstiden är till ända

Nu är första terminen av 6 avklarad, varav resterande är i Sydney. Så nu blir det inget mer av Berghs för min del tyvärr, men inte är jag bitter för det! Den här terminen har verkligen vart innehållsrik...har träffat så många härliga människor, gjort så mycket annorlunda grejer med allt från brand x projekt, katalogintervju, visum...you name it. Är faktiskt lite stolt över mig själv över att jag tagit mig såhär långt...om man får vara det =)

Dessa..va blir det...3-4 månader, har verkligen gått jättefort, och resa mot Australien kommer bara närmare och närmare. Och det är fortfarande flera saker som jag måste göra, så detta långa lov på 2 månader sitter inte helt fel. Jag måste vaccinera mig, skaffa internationellt körkort, planera allt jag ska ha med mig (får inte överskrida 20 kg..hjäälp) och säga hejdå till alla här hemma =/ Men jag hoppas att någon eller några kanske tar en resa bort till sydligare breddgrader och hälsar på mig, jag kommer iallafall träffa några av de andra Berghs/Perth-eleverna väl där nere...även om avståndet Sydney-Perth var liknande London-Sibirien...

Tar mig friheten att citera låttexten: 'There ain't no mountain high enough, Ain't no valley low enough, Ain't no river wide enough, To keep me from getting to you'.

RSS 2.0