Min palm/sunset/ocean-tröja!

Oh yes, nu kan man rösta på den, på designbyhümans...jag e visst igång just nu. =)

http://www.designbyhumans.com/vote/detail/37782

Santamara's coming to town

Har nyss blivit som besatt av Threadless, en sida där folk får designa sina egna t-shirts. Så grymt kul idé...
Jag och granen vill ju inte vara sämre så vi knepade ihop ett småroligt bidrag till deras Horror-tävling..och här är resultatet!

Bidrag till Threadless Horror-tävling...made exclusively by Granarna
Horror at christmas!
Get the point? ;)

Tickets please!

Hmm, ja det börjar bli dags att boka biljetterna till andra sidan jordklotet, och då blir det verkligen på riktigt! Wii tänk att ha biljetten i handen...stockholm-singapore-sydney....sydney!! =D

Sydneygänget tog en sväng förbi csns resebolag STA, där vi fick tag på 4 biljetter med singapore airlines om jag inte minns helt fel. Men vi får inte köpa dem förren vi har blivit godkända som studielåntagare, och det kan ta upp till 4 veckor (och csn som är så berömda för sin smidighet. not.). Kvinnan på STA kunde bara hålla våra biljetter i 2 veckor...så det blir till att ringa csn stup i kvarten för att skynda på dem.

Så kanske lämnar jag svensk mark den 1 februari 2009... håll tummarna!

Berghs Brand x-week

Oh yees, indeed. Hela skolan är fullproppad av grupper med galna förslag om hur Sverige ska lanseras i Mumbai (Bombay), vart man än tittar håller folk på med hemligheter som inte får avslöjas förren först på Fredag - då redovisningen sker på Grand Hotell inför 100tals åskådare.

Mitt gäng, Wagnerz and the Mumbaiz, har en idé som kommer att få det att kittla i Svenska Institutets kurrande magar. Dock är det lite hemlighetsstämplat än så länge, men jag lovar att det blir en show publiken och alla creddiga mediedudes sent kommer glömma. Kan säga att vi har pratat med the one and only BERT KARLSSON!...

Så, titta för guds skull förbi Grand Hotell imorrn, från kl 09.00 till 15, då Berghs SoC håller i årets happening.

Den som lever får se!

The greatest group of them all!    Berghs Brand x goes dansband in India

RSS 2.0