I dunno about you, but I want a Koala

Har just hittat det som torde vara den sötaste koalabilden på hela vida nätet.  Ahhhh...

Naaaw..äta upp!

Förevigad i Metro!

...och här kommer första inlägget! Har aldrig tidigare funderat på att blogga, men i och med min bachelorutbildning och min kommande förflyttning till Sydney i 2,5 år känns det dock som en bra idé!

Istället för att skapa en profil på resedagboken; som skickar ut en påminnelse varje gång den lyckliga turisten uppdaterar sin blogg - samtidigt som alla här hemma ger ut en liten trött avundsjuk suck - ville jag istället skapa en sida där alla som vill kan läsa om min termin på Berghs och de fem resterande i Sydney - när som helst!

Så, för att återgå till det roliga. Ett väldigt bra minne av den här terminen blir Torsdagen då jag och Nina (som också går Bachelor men ska vidare till San Fran) gick längs Drottninggatan på jakt efter lunch och stötte på två kvinnor från Metro! Har alltid undrat över när och var folk lyckas befinna sig för att komma med i Metro på 'dagens fråga', och nu fick jag svaret. Den ena kvinnan frågade oss vad vi såg fram emot (antagligen på grund av den stundande ekonomiska krisen) och vi svarade såklart att vi såg fram emot att plugga utomlands i nästan 3 år. Dagen till ära spöregnade det, så det blev en höstlig bild med paraply som bakgrund. Dagen efter hamnade man i Metro, och tillråga på allt bredvid självaste kronprinsessan!

Ska man skratta eller gråta? ;)



RSS 2.0