Hem ljuva hem

Efter över ett dygn på resande fot är jag äntligen hemma och njuter fullständigt av alla välkända ansikten och platser. I'm inlove...

Flyget gick bra, på flygplatsen i Sydney stötte jag på 2 polare från parralellskolan APM, de skulle åka samma rutt som jag kul nog! Dödade 8 h tillsammans med dem på Pekings flygplats, en av Guds förglömda flygplatser som skulle behövt en reboost och 5000 engelskalektioner.

På flyget mot stockholm var vi med om en nära-dödenupplevelse då flyget gick genom turbulens och helt sonika föll x-antal meter för att sen plötsligt stutsa rätt upp. Folk flög ur sina stolar, skrek och såg sin sista stund kommen. Det var alltså starten på den 9.30 h långa resan, kul var bara förnamnet.

Men over all gick allt bra, och väl på kära Arlanda möttes jag upp av världens bästa gäng, granen, frido och yaz, samt mor och far. Kan inte beskriva hur kul det var att se alla, och hur jag har saknat dem så. Love you so much!



Väl hemma i south field village, som stod i full blom, var det champagne och firande på menyn med grannar och katter (som tittade snett på mig och sprang skrikandes iväg när jag närmade mig). De ska få en omgång snart när jag har tid, ska nog göra deras pågående 12 år i fångenskap lite mer spännande under denna månad)

Igår var det fullspäckat schema, tog en uppdateringstripp runt i området, granskade allt nybyggt samt grannens obscena gunga som hänger i en av tallarna. Åt en mysig lunch med mamma i Drottningholm & skrattade lite smått åt all branding av det Kungliga Bröllopet. Sedan åkte vi och hälsade på kussen Gloria och hennes Anna som fyllt 1 år som jag inte träffat förut! Var himla mysigt med tårta och kramar, så kul att se alla gamla face.

Sedan tog jag premiärturen med sl, vilket började i en hjärtattack då jag var tvungen att betala runt 900 spänn för 30dagarskort. Ruinerad. Åkte in till Dessi vid Mariatorget och tog en mysig promenad genom stockholm. En otroligt härlig första start på min Sverigesemester!



Dessi!



Stockholmo



GB's bröllopsstrut. Väldigt outside-the-box om man ska vara lite reklamig.

Nu ska jag njuta av världens bästa Stockholm

One last night

Sitter i sängen efter en tids packning och undrar vad jag ska göra nu, har nämligen 7 timmar att döda fram till taxiåkandet till flygplatsen. Kom dock på att uppladda de sista bilderna från Sydney innan jag åker på sverigesemester.

Eftersom Bondi (Malin och Jennyt) inte är kvar till bachelorn åker de hem till sverige nu förgått. Jag och Jennyröd kommer känna oss mkt ensamma, billyblue kommer helt enkelt inte va samma sak utan den galna duon. Men vi har ju klarat oss förut, så det ska nog gå nu med.

För att fira examen och att det nu är några av de sisa dagarna vi ses gick vi ut och åt indisk mat i Surry Hills. Väldigt kryddstarkt var min enda kommentar från min munn som bokstavligt talat brann upp, och Jenny var överförtjust att det för en gångs skull va ordenligt kryddat. Men trevligt var det, och lite sorgligt...



Bondi, Mossie och Neutral, alla kommunalråd samlade.



Ett glatt födelsedagsgäng som bjöd oss på tårta, som förövrigt kanske hade sett sina bästa dagar.





Bäst-före-datum-tårtan.



Fick gladeligen ärva en av Bondis tvjättar, kan nu avtittulera oss 'mosmanborna med pinsam lite tv' till 'mosmanborna med pinsam stor tv'. Vår lägenhet är nu en tv.



Här ser ni att Australien inte alls är så där som ni tror att det är hela året runt.
En stor jäkla kall pöl.

Hej svensksommar, hejdå aussievinter.

Vi syns i Sverige mina vänner!

Deadline's a dead line

Sitter frenetiskt och stirrar på dataskärmen i väntan på att mitt manifesto ska bli färdigtryckt och bundet på KwikKopy. Imorgon är den stora projektpresentationen av ens organisation, mitt "Gradually", och då ska hela arbetet som man hållt på med sen förra sommarn visas. Vi ska också lämna in Manifestot, hela projektet i ett enda dokument (24-48 sidor) sammanfattat.

Nu är det bara att göra pdfpresentationen, och panikträna ihop något slags tal i sista sekund. Men man klarar väl sig förhoppningsvis i slutänden. Har sjukt mkt att göra innan jag hoppar på flyget till Peking, har inte hunnit tänka på packning, städning, köpande, hämtande och allmänt görande av saker jag har kvar. Men I will do it.

Kan inte sluta längta till Lördag och ivägåkandet...gud va kul det ska bli! Har laddat upp med hela sookie stackhouse (trueblood) bokserien, nya fräscha ljudtäta hörlurar, kudde och nya skor. Hurray! Nu ska jag nog lätt kunna döda 9 h mellanlandning i Peking. Tänker dock inte ta mig ut på vift i främmande stad själv. Får ta mig till Kina någon annangång ordentligt. Nu får jag nöja mig med att avnjuta flygplatsens smäckra väggar.



Hämtade precis manifestot...färdich!

Axplock från Gradually advertising campaign

Nicole


Tom



George


Meryl


On top of Panasonic

Heyho på er,

sitter, as usual, in class och arbetar mot deadlines och annat smått och gått (och självklart uppdaterandet av bloggen). Dagen började på gymmet vid 9, sedan prommenix hem till jenny och så skolstart efter som jag o jenny "råkade" hoppa de första 2 lektionerna eftersom vi inte fann nån resonabel anledning att gå till.

Så nu har jag gjort klart min lilla after effects-film om mitt organisationsspace, och har även printat och gjort en cdfolder. Lägger upp bilder på det snart =)

Idag uppfylldes en av mina drömmar med skolbyggnaden (dock inte mardröm denna gång), jag May-lynne och jenny tog oss nämligen upp till högsta våningen i byggnaden, nr 32 rättare sagt. Där såg man ända bort till city, operan, mosman och chatswood etc. Lite skillnad mot skolans lokaler som är belägna längst-freaking-ned...
Det regnar ju fortfarande här så grådaskiga är bilderna...menmen, det var kul att se utsikten iallafall.



Kändes dock inte lika högt som det verkar, kanske 32 inte alls är högst upp och att det finns en hemlig hiss någonstans i ett mörkt hörn. Då är frågan- vad händer egentligen högst upp i denna gudsförjätna byggnad som är så hemligt att inte ens små bbstudenter får veta?



På väg mot högre höjder



Lokalen stod tom på denna våning, smygfest någon?



Harbour bridge och operan i skymt



Ut-mot-havet riktning, hamnen är i blickfång.



Ned mot korsningen och busshållsplatsen till vänster där jag går av.



I horisonten syns Mosman...typ



Mio (nytt smeknamn brukat av Jenny)



Påfyndig design... Bochox, birth control och emergency chocolate..skönt att man nu har ett substitut till apoteket.



Duon på bb, redo för erövring av sydney.



Middag för Jenny på restaurang i surry h. Rebecca och Evelina inne i världskonfliktdiskussion.

RSS 2.0