Stickersvideon uppe!

Här är den finally, videon ni alla väntat på ;) Så här gick det till när the swedish maffia attackerade Sydney med stickers. Enjoy... (var god ha överseende med våra moviemaking skills)

 

Min symbol i tidningen!

Hoho!!

Vet ni vad?! En av grupperna i skolan som hållt på med att föra ut min symbol har fått med den i Mosman daily, en tidning här i Sydney. Kul va?!?! Dock står det "the students created a symbol" vilket vi alla vet inte stämmer efter JAG gjorde den.... ;) Men ändå, min lilla beebis är med i tidningen!! HURRAAY!


Sticker strike

Ohoj där ute!

Sitter i skolan och borde egentligen plugga, men föredrar att catcha upp på nätet. Har vart på gymmet som vanligt and guess what - nästa muskikexport - Basshunter! och 2 ggr dessutom på samma morgon. Jag höll på att ramla av träningscykeln...voinevoinevoine...
Har haft 2 lektioner inklusive en inlämning och presentation idag. Har en presentation att göra tills imorrn också, så inget pubbesök ikväll inte ;)

I Tisdags drog jag och Jenny runt i stan från 9 till 1 på förmiddagen. Var dags för rejd 2 med att få ut alla stickers vi har kvar (cirkus 800 st). Jag var lastad med kamera och ett antal vattenflaskor vi köpt på Aldi. Mitt och Jennys mål var att sätta upp stickers, gå fram till folk med läsk och ge dem vatten istället. Gick lite trögt till en början eftersom det 1. var iskallt ute 2. folk har visst börjat lyssna och slutat dricka läsk 3. liite fel tid att få tag på peeps på torgen. Men när klockan närmade sig lunch fick vi in några riktiga fullträffar som vi smygfilmade...hihi, ni ska få se filmen sen som Sof håller på att klippa ihop.

Annars har jag vart hemma hos hederskorna och pluggat, tittat på lite serier, och fått hem lådor med höstkläder. Kan säga att vantarna kom väl till pass. Å sen är det ju aldrig fel med lite polly, filmer och böcker. Tack mammi!

Helt sjukt att det är 11 Juni, sitter varje dag och frågar de andra om det verkligen är JUNI nu. JUNI?!?!  Den här terminen har gått fortare än kvickt, och det är ganska konstigt att gå från sommar till vinter och inte tvärt om. Midsommar är det ju snart också, har inte bestämt helt 100 hur den ska firas, men det ska den iallafall, det är ett som är säkert!

Saknar er därhemma och hoppas allt är på topp i sommarvärmen!

Kramar på er



Jag och Jenny på Bangkok sidewalk (thairestaurang) när Jenny fyllde år



Min otroligt vackra Arielteckning som jag kluddrade ihop en timme innan deadline. Men jag vann, och det var ju trevligt!



Våra stickers vi satte ut med 8 olika snabbfakta. Är du I Sydney ser du garanterat en sån på ngt mystiskt ställe.

Got no money

mm, jäla shiiit. Har råkat radera min elegitimation på mitt usb, så nu kommer inte in på mina svenska konton. Och pengarna börjar sina på min aussiebank, så nu vet jag inte vad jag ska göra... Måste ringa till banken hemma, men vet inte hur det hela ska lösas snabbt. Hjääälp.

Sista dagen i skolan för veckan, har lämnat in piktogram för en skottsk nationalpark, och genomlidit 2h av pdfpresentationer om branding. Vi ska ha en presentation av vår egen branding av oss själva om 2 veckor, så det är ganska mkt att tänka på. Nä nu tänker jag inte sitta här o babbla om alla exotiska skoluppgifter. Jo, en sak till bara. Till spridningen av min sodalogo i skolan har vi printat upp ca 2000 stickers med olika snabbfakta om hur läsk påverkar dig, som vi nu i helgen kommer sprida runt i hela staden. Har redan röjt runt lite i northy, and it's lookin' good mate, lookin' good! =)

Var hemma hos hederskorna igår och lagade thaimat, cocosmjölk gör underverk. Så nu har jag lite god lunch med mig. Tog sovmorgon från gymmet idag, har gått upp aptidigt de senaste dagarna för bodypump. Hade lillhitler som instruktör senast igår, så nu är mina ben som spagetti. Senast inom svensk musikexport här nere är det David Guetta på tapeten, den nya låten med Kelly Rowlan (when love takes over). Sehr gut måste jag säga. Tänk hur lilla sverige infiltrerar hela denna kontinent.

Vädret här nere är inte den bästa, har regnat till och från, vart blåsigt och dimmigt. Hörde att flygtrafiken stoppades för ett tag till och med. Såg inte ens harbour bridge imorse för att det var så dimmigt. Men nu när vi sitter inne på lektion lyser solen lötsligt in med full styrka och luften tar slut. Det är väl typiskt.

I kväll ska jag och Jenny värpa lite på vårt guldägg, ska pimpa den och göra den fin till presentationen för st petersburg. Sen får vi se vad som händer. Imorrn är det ju Sveriges nationaldag också, helt glömt bort fram tills nu. Hur ska man fira det? Genom att ta på sig nått blågult kanske. Vi får la se.
Vad ska ni göra där ute?

Kramar på er. //mia



 Piktogram a´la skottska nationalpark

RSS 2.0