De sista timmarna i Sydney

Hallo pa er!
Gud sa internationell jag kanner mig, star namligen har pa Sydneys flygplats och raknar ned timmarna tills planet lyfter vid halv 4. Jag har klatt mig i femhundra lager av klader och kan numera titulera mig som eskima.
Kanns ganska konstigt att lamna denna stad och detta land, har ju varit mitt hem nu de senaste 3 aren. Men bachelorn har jag tagit, ingen surferdude blev det och visat tar snart slut sa det ar verkligen dags for mig att ta nasta steg in i framtiden.
Har inte hunnit skriva pa bloggen eftersom jag inte haft internet, och Evelina som jag bott hos de senaste dagarna har inte wireless. Men nu jadrar ska jag hinna gora mitt sista inlagg down under.
Utstallningen i Fredags var otroligt lyckad, hade sa himla roligt! Det var avslappnat, kul och hur manga manniskor som helst var dar - vanner, paron, industrifolk och larare. Jag hade verkligen onskat att ni alla dar hamma kunnat vart med, det hade varit sa kul att visa er runt sa att ni fatt se vad jag och mina fellow classmates har kampat med det senaste halvaret. Men jag lagger upp bilder nar jag kommer hem till Sverige sa att ni inte gar miste om nagonting =)
Jag fick ett mail igar av en kommunikationsbyra i utkanten av Sydney som sett min hemsida pa the loop och gillar vad dem sett - och erbjod mig ett freelancejobb! Jag blev hur glad som helst - tank att de just kontaktade mig av alla 50 studenter! Jag ska hora (jaa ni far tro vad ni vill) av mig till dem nu tror jag och skriva att jag ar intresserad - behover vilken erfarenhet som helst.
Jenny blev headhuntad pa den forsta exhibitionet och ska borja ett betalt internship pa en kand designbyra i North Sydney till hosten, tank att Billy Blue kunde betyda sa mycket! Riktigt kul att vi bada har fatt lite uppmarksamhet.
I Sondags traffade jag Tet en sista gang, vi gick pa high-tea inne i stan pa ett hotell dar man fick en tallrik for 17 aud och sedan fick ta hur mycket man ville fran buffen, ni kan inte fatta hur mycket desserter, snittar och andra delikatesser det bjods pa. Min tallrik var ett berg lika hogt som mount everest. Herregud jag ar ju student liksom, har man mojlighet far man val passa pa, inte sant? Det var sorgligt att saga hejda, men hon har ju ny lagenhet och jobb sa henne gar det nog ingen brist pa.
I gar hade jag och Jenny en avskedsmiddag med Linnea, James, Rosie, Fin och Sean. Jag och Jenny lagade kotbullar med tranbarssylt (finns det inte lingonsylt far man noja sig med det nast basta), brunsas, artor och snittar. Det blev succe, de fullkomligt alskade vara matlagningsskills. Sean kopta godis till mig infor resan, och det blev annu ett sorgligt farval av aussiesarna. Jag hoppas jag far se dem igen dock, de har inte vart i Sverige an sa nar de kommer ska jag visa dem allt jag kan ;)
Jag sov sedan over hos Jenny inatt, hade annu ett hemskt farval med Jenny som jag kommit narmre an manga andra manniskor. Vi har levt tatt inpa varandra de senaste aren, och jag hade aldrig klarat det utan henne! Jenny I love you.
Sa nu star jag har pa Sydney air port med langa flygtimmar framfor mig, och framforallt Sverige och en framtid i Stockholm som jag inte kan vanta pa att fa borja. Den har resan har varit helt fantastisk for mig, och jag kanner mig inte som samma Mia som reste ivag i fjallravenjackan 2009. Mycket har hant sen dess och jag har klarat manga hinder jag inte trott jag skulle fixa, men skam den som ger sig.
Ska bli sa kul att se er alla igen, och det har verkligen varit kul att lasa era kommentarer och fa beratta om mitt liv har pa andra sidan jordklotet. Hoppas ni har haft lika kul som jag =P
Puss och kram pa er alla -
nu ar Mia antligen a vag hem!
<3

RSS 2.0