En härlig påskhelg

Ja, inte ska man klaga när man blir bjuden på 2 påskmiddagar i streck. Den ena var i Fredags hos Frida i vår klass som bor i Bondi. Väldigt trevligt och mysigt, hade med oss prince-sausages (direkt översatt) och åt för glatta livet av ägg, potatisgratäng, pajer och annat småttogott. Frida hade förutom oss 4 polare med sig, varav den ena var manager på baren där hon jobbar, och som plötsligt fixar jobb på stället åt Evelina. Se där vad viktigt det är att man tar vara på tillfällena, dock fanns det ingen cafémanager med vid tilfället, annars hade jag lagt till min smöriga sida.

I Lördags kom systrarna Hed hem till mig och började steka köttbullar, och invigde där med min spindelvävstäckta ugn. Hade till och med en avrinningsplåt som passade perfekt för tillfället. Tog cirkus 2 h att få ihop våra meatballs, men fina blev dem iaf! Alla åkte ned i en plastpåse och sen bar det iväg med taxi till Kristins cribb. Där var det ett antal peeps samlade på uteverandan; oss svennar, fede från vår klass, några från raz klass och kristins housemates. Alla hade med sig en varsin maträtt och dryck i variation. Fede slog på djungeltrumman och fixat lamm, pluspoäng! Vi åt så vi storknade och hade jättetrevligt med musik, spel och snack. Och självklart börjar det även snurras på lite gräs, ja, jag är verkligen i aussieland. Kom hem vid typ 3, fick sjuss ända fram till dörra igen av Sal. Najsnajs.

I går blev det storstädning, så nu kan ni börja anteckna från scratch igen. Tvättningen är inte nådig, måste ju betala för varje gång, och om man råkar glömma ngt e d ju inte så lajbans. Menmen, det gick bra så nu har jag gott samvete iallafall.

Tack alla för kommentarerna, tänker på er och blir jätteglad av att läsa dem! Glad påsk på er! (lite försenat kanske)

//miha



Jag stod inte för så många bilder denna kväll tyvärr...slit med måtta. ;)

Kommentarer
Postat av: Christina Budgifvars

Hej Mia,

Vilken mysig påsk! Vilken enorm fullträff denna resa verkar vara! Du är verkligen duktig som fixar både festa o plugga :-)

Lä'ser din blogg varje dag och ser alltid fram emot nya bilder och historier!



Ha det bärt Kram Tina

2009-04-14 @ 12:01:16
Postat av: Mamma

Jag ser framemot Mia´s köttbullar när du återkommer Svedala.Kul att du fick en härlig påsk.

Obs! Tidiga vårtecknet var ju blåsippor,och nu har Cosmos fått sin första fästing,ve o fasa.

Kram o puss från oss

2009-04-14 @ 15:09:13
Postat av: Frida

Miah!

:)

vet nog att du vill ta ett bloss, nä då :)

Ska också tvätta imorgon, va ett tag sen de blev av men a man gotta do what a man gotta do ;)

Pussar

höres snart

2009-04-15 @ 01:43:26
Postat av: Mirry

Hej där, vilken snygg blogg du har!



Passa på att anmäla den till Veckans Blogg, vinnaren belönas med en länkning!

2009-04-15 @ 18:00:08
URL: http://www.arntyochmirry.se
Postat av: Helena & Lovisa

Hej Mia,



Det är så roligt att höra att du har det bra. Det märks att påsken varit kul! Vi uppskattar att du håller oss uppdaterade via bloggen, vem vet, kanske att vi kommer och hälsar på en dag! : )



Kramar från Stockholm och Lovisa och Helena

2009-04-16 @ 17:51:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0