Im back

Efter en hel veckas slit är jag nu back on track för lite barfirande och helgnöjen. Har suttit i skolan i princip från 9 till 8 och arbetat med alla inlämningsprojekt vi har haft. Har gått någorlunda bra, hoppas jag iallafall.

Ikväll är det skoluppslutning på en bar här i North sydney, gratis mat och nedsatta priser på dryck. Ska bli kul att snacka lite med folk man bara sett i korridorerna, hoppas att det är många som kommer.

I veckan var det earth hour, och eftersom det startade i sydney så kändes det som en ganska stor grej. Exakt vid halv 9 på kvällen släcktes skyskraporna ned i hamnen, harbour bridge blev mörk och min lägenhet släckte jag ned som när på några stearing ljus. Dock höll det i 5 min, sen tände jag igen ... ;) Jag, jenny och Sanna åt på en indisk restaurang, satt sen hemma hos mig ett tag och åt skittles och drog sen in till stan och klubben 'Bungalow 8' i Darling Harbour. Där stötte vi bland annat på 3 soccerkillar som drog med oss till sydneys svar på las vegas - ett skitstort kasino, mitt i natten, kom inte hem förren halv 5. Men det kan ju va spännande att se alla delar av sydney...hm

På Lördag är jag medbjuden av en aussie på en strandfestival med massa band i Cronulla. Det ligger typ bortanför flygplatsen, så det tar nog ett tag att åka dit...menmen, även det kan ju bli kul att se. Hur många strandgigg har man vart på liksom? nä juste.

Helgens plugg tillägnas de 200 logotyperna man ska ha skissat fram tills på tisdag, japp, 200 olika logos till mitt "don't have sweet drinks - project". Känn på den ni. Men man är väl en viking.

Hur har ni det där hemma i Sverige? Saknar svedala lite nu faktiskt, men det är inte så farligt. Får tänka på att tiden går fort och att jag snart kommer tänka tillbaks på åren i Sydney. Trivs jättebra på skolan, passar verkligen mig, kan inte tänka mig att gå någon annan utbildning. Mot grafisk designer och vidare!

//miha

Oh här kommer det ni alla väntat på, school pics!



Min vardagliga syn längs promenaden upp till skolan. North Sydney.



Färgstark entré till skolan och north point-skrapan. Dock är detta den lilla ingången.



Rulltrappan upp till expeditionen och hang-around area där de flesta eleverna är som går på restaurangskolan och business. Svänger man runt trapporna kommer man till Billy Blue-lokalerna.



Här hänger somsagt de flesta asianpeop.



Rulltrappan från andra hållet (japp ni ska få se varenda vinkel ;) ned till food courten.



Nu börjar det bli lite mer arty, vi närmar oss BB...



Ingången..sparkling! Ska ta lite bilder inifrån också...promise.



En liten färgstark pippi som hälsade på när jag stod o lagade mat. Han/hon var väldigt nyfiken. Vi stod o snacka en stund.



Earth hour, väldigt passande tillfälle att ta kort. Men jaja, ni kan ju tänka er iallafall, harbour bridge är helt nedsläckt, alla skyskrapor som brukar ha neonloggor o sånt är också släckta. Mitt rum var bäcksvart....i hela 5 min.


Kommentarer
Postat av: Farfar

Hej Mia!

Tänker inte gissa på filmen, jag vill ha en puss ändå.

Eftersom jag inte har Din utsikt märkte jag inte så mycket av earth hour men slottet var nersläckt och vi hade stearinljus på bordet. Däremot hade jag svårt att hitta mellanmjölken i hyllorna i affären eftersom förpackningen var helt svart och med uppmaning om att släcka för jorden.

Det är jättekul att höra att Du trivs så bra på skolan. Grattis till det och till att Du är flitig och som det ser ut gör gott resultat. Lycka till

Puss och kram

2009-04-03 @ 08:36:44
Postat av: Mamma

Kul att äntligen få se bilder från skolan,den ser väldig fräsch ut och skönt att alla inlämningar är klara för denna gång.

Vilken söt liten fågel du fick sällskap av, skulle själv vilja sitta där o se hur du lever Sydneyliv med alla fyrverkerier i bakgrunden.

Cosmos o kajsa jamar o hälsar

Kraaaaamar o ha en trevlig helg

2009-04-03 @ 08:45:29
Postat av: Farsan

Fräscht plugg må jag säga. Och fågeln är väl en parakit, typ minigoja. Sen Sydney-livet; även om du har 22+ och mer så känns det här uppe på ovansidan av kulan befriande med ett vårstockholm med över 10+ och att jag börjat åka Vespa igen. Men strandfest kan man inte knäcka (framför allt inte med aussie)! Kram



2009-04-03 @ 09:34:06
Postat av: Mikaela

Vi hade också earth hour ! :D

Vi hade faktiskt släkt en hel timme, men tv fick va på ;)

2009-04-03 @ 11:03:28
URL: http://vardagsregn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0