Wrap myself in paper for you babies!

Haloo och god jul på er era insnöade små nissar. JA. Jag e avundsjuk. Har man åkt till Sydney för att få vara med om en sommarjul ska man absolut räkna med att det för en gång per århundrade blir en VIT JUL i sverige. Det är väl inte mer än jäkligt typiskt? Jaja, ni får väl ta kort, göra egna bloggar och visa mig där ni sitter med äkta julgran, kalle och prinskorvar så det står ut genom öronen. Själv har man precis ätit hotellfrukost a'la äggröra, vita bönor och croissant.

Halva släkten har nu tillbringat en vecka i Sydney, och därmed också avverkat det mesta denna stad har att erbjuda (som en vanlig svenne hinner med). Vi har: Åkt alla sightseeingbussar som finns (budgifvarnas huvuden nickade till lika ofta som antal graders värme), vart i Darling Harbour (där morbror med familj även bor), ätit ostron i Cirqular Quay, tagit 511 kort på operahuset, gått på den sugigaste julkonserten i Opera huset (dont do it) gått omkring i stan, vart uppe i Sydney Tower (också kallad Klubban), shoppat i Westfieldcentret, åkt tunnelbana 2 h till Blue mountains, spenderat en hel dag på Taronga Zoo, Vart i Bondi, och ska nu i skrivande stund ta oss till kusinerna för julklappsutdelning och sedan ta färjan till Manly Beach för julmiddag. En annorlunda jul minsann!

Imorgon bär det av med flyg till Ayers Rock, in the middle of no where. Ska bli otroligt kul att se lite andra delar av Aussieland, komma ut ur Sydneybubblan som kallat. Ska uppdatera så fort jag får chansen, har tagit med mig allt pickopack till denna roadtrip så ni lär inte missa något ;)



EttårsReunion!



Släkten på Blue Mountains



Tog den "lilla prommisen" från Hotellet till Balmoral beach.



Turist - javisst!



Världens sötaste sak på Taronga Zoo

Kommentarer
Postat av: Farfar

Vilken tur att Du fick besök så Du kom ut på sightseeing! Förstår att Du tycker det är trevligt med besök! Var tomten sig lik i Aussieland? Du behöver inte vara avundsjuk på den vita julen i Stockholm Snömodden ligger grå på gatorna. Maud och jag har tagit en promenad runt kvarteret och det var max vad jag orkade att dra rollen i den tjocka modden. Nu kommer snart tomten med Kalle och till det blir det Gin och Campari!! Hurra!!!Kram och hälsningar till alla !!

Farfar o Maud

2009-12-24 @ 14:16:28
Postat av: camomillte

GOOOOOOOD JUUUUUUUL min lilla gran!!! Tack för ´det sommriga julkortet! :D Hihi so cute att se holmbergarna förenas igen! Spånbergarna har full kontroll på dom där håriga, svartvita sakerna på andra sidan gatan tills n i kommer hem ;) krameligran

2009-12-25 @ 10:15:46
Postat av: Tina

Hej alla ni !

O vad roligt att se er på bild :-) Saknar er! Men vad kul för er att var där och träffas, ni ser ut att ha oförskämt bra. Ohv vad mysigt för dig Mia att få komma iväg från vardagen och se vad landet hae att ge i övrigt. Nu ska jag iväg och byta en julklapp på Budgifvarsvis! Nä bara ett par fårskinnstofflor till rätt storlek. Det ni! fårskinnstofflor va!



Njut o ha en fantastisk tripp och GottNytt!! Alla hälsar till er alla! Kram Tina

2009-12-26 @ 12:06:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0