Maxat kaxat

Ja hur man nu ska tolka den meningen är en bra fråga, kanske att allt är ganska maxat och kaxat i Sydney. Både i skolan och annat. Håller bland annat på med en motorcykel logga + annons, går väl bra, ska lämna in en brief-proposal imorgon. Hade lektion idag där vi hade i uppgift att skriva en research om vår eget designintresse och framtid. Satt sen hela dagen i skolan, först med Jenny och sen ensam uppe ovanför rulltrapporna fram till 7.

Varje morgon när jag trippar, eller snarare kravlar mig fram med alla tunga väskor, till skolan så svischar det förbi femtiotals atleter på diverse exotiska färdmedel. Mest cyklar är det, har sett en kille som kom på en sån där cykel man ligger ned på och har benen framför sig i en kanotliknande position. Väldigt jobbigt tänkte jag, framtills jag idag såg ngt som tornade upp sig lite längre fram på min väg, och vad ser jag inte när jag kollar upp, om inte ETT jättestort hjul med en kille högst upp i värsta sportfreakmunderingen (som om han cyklade tour de france). Nog för att aussierna e träningsnarkomaner, men att cykla till jobbet på en gigantisk enhjuling är väl ändå att ta i?

Så, kort uppdatering denna gång, men jag e ju trots allt lite sjuk och det har bara gått någon dag sen sist. =)

Cíao!

Roligt klipp vi såg på lektionen i symbol and distribution:


Kommentarer
Postat av: Farsan

Liggcykeln kallas nog rembursin tror jag. Du kanske kom ihåg att Frank hade en sån? Han och Päivi cyklade ju genom Kina med såna. Grejen med dessa är nog att det inte är så jobbigt - även om man kan tro det.

2009-03-24 @ 11:39:30
Postat av: Mamma

Det spelar ingen roll hur lite eller mkt du skriver,det är sååå kul att höra dig skriva om alla små-stora händelser.Undrar hur sportfreaken kom upp på höga cykeln o sen kunna hålla balansen från avstamp? Kul klipp med alla får i alla häftiga formationer?!Alldeles nyss snö som yr ner från grå himmel o ruskigt kyligt, men krokusarna o snödropparna har tittat upp, så det är hopp om varmare tider här i svedala kram kram

2009-03-24 @ 16:42:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0