Grafiska utsvängningar



Vi som nu bosatt oss i landet där nere har allt eftersom vant oss vid otalet huvudvärkskvalitativa reklamer på tv samt radio. Tänket outside-the-box har inte riktigt greppat mediabruset, trodde vi, men ack så fel vi hade.

Random busstur senare hittar vi detta underbara grafiska informationsmärke för vilka man ska ge en hjälpsam hand. Till skillnad mot Stockholm ska man här i Sydney ge utrymme åt höftrullande damer med portfölj och päronformade kvinnokroppar med krabbklor till armar som ätit lite för mkt av det goda under, låtsäga, sommarlovet (ska man ta åt sig?). Män med ett halvt ben och kryckor skall också ges förtur. Annars är det fritt fram att ta för sig, vad vi dock väntar på är de höftrullande gubbarna, en återuppstående Elvis perhaps?

Kommentarer
Postat av: Mamma

Bilden längs till höger var ju lite udda,har vi ngn motsvarighet här hemma i Svedala mån tro?

Kul att du är observant!



Kram igen

2009-10-16 @ 13:58:44
Postat av: camomillte

HAHAHAA jag äälskar den där skylten! Vi såg en liknande på tågluffen i somras, den hade dock inte lika snygga svängande höfter som den här men man är ska tydligen vara extra trevlig mot enbenta och päronformade överallt utanför sverige.. Siter vid skype och väntar nu igen btw.. om du skulle råka se det liksom. Imorgonfm kommer jag också kunna skypa if you want tooo =D men sen åker jag back to jkp och då blir det no more skype vettu! Pusselipusssss!

2009-10-17 @ 12:29:55
Postat av: Mikaela

Haha, helt underbar förklaring av skylten mia. Du är grym! ;)

2009-10-19 @ 14:17:33
URL: http://vardagsregn.blogg.se/
Postat av: Tina

kul att äntligen se att du är igång igen.

Patrioismen flödar :-) Härligt att se!



Snygga tjejer!ha kul!

Kram Tina

2009-10-21 @ 21:06:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0