Kitesurfing i Long Reef

När man är i Australien är det ju kanske passande att man någon gång ibland spenderar bakissöndagen på stranden - och helst då påväg dit i nedcabbad bil med två brats. Kommer man från de centrala finkvarteren i stockholm city är det en självklarhet, är man från da hodemn ses det som en engångshändelse man inte vet om man ska skratta eller gråta över (eller för den delen berätta för andra om eller inte) Mitt beslut har härmed avslöjats.

Det var nämligen så att Andreas svenneragg (namn okänt dvs vi håller det under sekretess) bor här i Bondi, med skrytlyan, caben, och det egna kitesurfingföretaget. Dagen till ära skulle denne okände man lära sin andra o(ö)kända kamrat finessen med kitesurfing. Vi blev bjudna att följa med och studera kampen om vinden, vågorna och backslicken som kämpade i det främmande klimatet. Min egen frisyr kanske vi inte ska nämna, den blev totalt omtumlad i baksätet likt en gigantisk torktumlare.

Long Reef är förövrigt en strand som ligger en bit förbi Manly, där håller de flesta kitesurfare till eftersom de inte får surfa där folk badar. Alltså var idén med bikini och badprylar ganska onödigt, tanke var dock god.

På stranden befanns sig även flygande maskar och andra spännande karaktärer som nödlandade rakt över våra huvuden. Spännande var bara förnamnet.



Smygbild på den enes instant-classic outfit. Högre upp kunde skildras ett par matchande knallgröna shorts.



Dagen började lungt, blev dock mer befolkad allt eftersom. Bland annat pga vigselfest där vi smög oss in med blöta och sandiga fötter på toaletten. Fick mig en skymt av gruppfotot som togs just i stunden. Hoppas ingen satte i halsen när de såg oss.



Andrea försöker dra på smilbanden



Första modiga surfaren för dagen



Operation veckla upp och fixa till pattrasket



Finns alltid rum för en pose



"håller'u med en hand fixar du även tjejerna"



Vi satt snällt och tittade på. Hoppades på en krock så det skulle bli lite action. Hallå, ja va desperat.



Äntligen! Min önskan slår in då det från det blå plötsligt kommer en flygande puppa ned över stranden.



Sexigt är bara förnamnet.



Inget beachhäng utan radio.



"fjortis som hamnat fel" looken



Jag föredrog när den var på bekvämt  avstånd.



Kan man lita på att dessa 'styr' upp det hela ? ;) ho ho ho



Hilfeeee!



How romantic.

Och sist men inte minst de döäckliga spindlarna som bor runt furstukvisten här i Mosman





Vi sprang iväg, skrikandes.

Kommentarer
Postat av: yasse

haha ja gillar han sexiga killen i gröna shorts.. grrr! =) Sen är det inte ok att lägga upp bilder pa spindlar!!! (skrek till och slängde ifran mig datan)



puss!

2010-03-30 @ 14:22:36
Postat av: Mamma

Fy bövylen vilka äckliga spindlar,usch usch, dock ej äckliga killar på stranden, såg rätt kul ut med en flygande puppa, dock hann han ju kravla ur sin kokong innan nedslaget som tur var

Kraaam

2010-03-30 @ 19:37:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0