Frosting

Imorse sades det på radion att det var den kallaste morgonen på 4 år i Sydney. Vi har det tom svalare än i Svedala, är inte det helt sjukt? Och detta ska vara Australien? Inte okej. Då gör man ju inget annat än rätt för sig att fly hem i några veckor.

Igår hade vi helvetesdagen med våra typografilärare, Hitler1 och 2. Vi små fångar satt och kämpade inpå kvällskvisten med fyrkantiga ögon och layouter som dödade livslusten. Och sen blev det ju inte direkt bättre av att hela lärarkåren stod utanför glasväggen och gottade sig i snittar och sushi från en temporär buffé. Det var droppen.



Apropå typografi så är nätdejting en het potatis just nu, specielt en sida då som är extra fängslande (för att spinna vidare på taglinen) nämligen http://prisondate.se/. Där kan man som kvinna finna äventyrliga män i alla åldrar som man kan ta hand om som sitt eget personliga projekt. Väldigt fyndigt om man lider brist på idéer och kärlek.

Kanske vore Daniele en man för dig?





"Jag är en snäll rolig kille generös gentleman hehe".... hmm...

Tänk det mötet då denna idé kom upp, nobelpriset!

Toddelidoo

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hahahahahahaa!!! tänk att det finns en sån sida:O Han är inte någon Mr Darcy direkt;)

P.s skulle va kul att få se en bild av tatueringen!

KRAM

2010-05-13 @ 20:27:50
Postat av: Mihaaa

haha nää inte ett ställe för oss direkt ;) kanske finns en austindate.se? we wish...



hihi, tatueringen kan jag visa irl när jag kommer hem om några veckor! Mamma ska ordna nån slags välkomstfets den 19 Juni, är du hemma då? komkom!

Kramar!

2010-05-14 @ 00:12:23
URL: http://miaiunderlandet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0