Rain on

Det verkar som att vi gått in i en tropisk regnperiod - minus varmt väder och grönskande beväxtlighet. Det fullkomligt öser ned, är pretty cold och därmed kommer också möglet. Igår var två snubbar på besök och kollade upp just detta i Andreas rum som blivit angripet. Hade det vart i Sverige skulle man rivit upp mattan, förmodligen sanerat  och gått till grunden med problemet. Här i Sydney frågar man efter disktrasan och torkar rent och slätt av möglet från väggen - och problemet är som bortblåst! Japp, det var de gjorde hos oss as well. Inte ett förvånat ansikte någonstans. Det enda vi skulle göra för att preventa detta är att ha öppet fönster några gånger i veckan och ställa in ett element. Vi får väl se hur det löser sig, annars blir det en omgång med trasan igen...harkel.



Påväg från gymmet igår : rain, cold and traffic.



Det beiga huset längst bort med ett minitorn på är vårt! Toppen(eller kanske botten) att ha så nära till lö gym.



I förra veckan var bondi, vi och 150 pantertanter på Mind/Body/Spiritmässan i Darling Harbour. Där hade vi bokat in readings samt aurakort och annat spännande som den andliga världen hade att bjuda på.



Vi strosade runt i 6h bland massa underliga och roliga utställningar, vi blev masserade, spådda, sjugna till, healade och tittade snett på. Sinnlig fredag helt klart!



May Lynne blev tillfångatagen vid scientologikyrkan med två batteridolkar placerade i händerna som skulle mäta tankestress. Bara tanken av scientoligiTomC är rent av livsfarligt. Vi andra sprang skrikandes mot korsetterna.



Priset på dessa var, förutom nöjet av looken, skyhögt.

Så - nu tillbaks till skolarbetet. Här kommer en bild av hur mitt organisationsspejs ser ut just nu, ska adda färg, tapet och lite annat småttogott bara.





Har försökt använda fantasin och skapa möbler av det jag hittade i dollarshopen och sånt som ligger å skräpar hemma. Ni kan ju försöka lista ut vad  det är för grejer jag användt..

Kommentarer
Postat av: Tina

Visst är vädret konstigt!! Jag har precis varit i Barcelona med jobbet. Där var det oxå kallast på evigheter. Det hade ju snöat nyligen och låg kvar i bergen. Så när vindarna kom svepande blev det jättekallt.

Varmas här som vanlig :-)

Snart har du lov och får vila upp dig och komma till sverige!! Kramar Tina

2010-05-19 @ 09:29:04
Postat av: Mihaaa

å barcelon! vad härligt! har du läst boken "vindens skugga"? den utspelar sig där, är jättebra. mamma har den hemma om du vill låna=)



längtar som sjutton hem till sverige nu, ska bli underbart att komma hem och träffa er alla. alltid kul att få lite kommentarer här också, du och mamma är bäst!

många kramar =)

2010-05-20 @ 01:46:27
URL: http://miaiunderlandet.blogg.se/
Postat av: Mamma

Fantasin tryter ngt, saker du har hemma som ligger o skräpar till din inredning,tändstickor? skålar till fil? mm eller är jag helt ute o cyklar, det ser iaalla fall bra ut

kraaam

2010-05-20 @ 14:51:20
Postat av: eyyoocamooo

Äggskal, lakritstrollet syrullar och granar och sånt! scooooooooore!!

2010-05-21 @ 19:51:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0