The magic of liquifying

Igår var det en toppendag med varmtväder och sol, om det inte var för att man satt inne i skolan och tittade ut =/ Men promenixen till och från el pluggo var iaf trevlig, skönt slippa dra på sig korvskinnet till jacka. Idag däremot (för att fortsätta prata om väder och vind) är det regnigt och blåsigt som vanligt, dock fortfarande relativt varmt vilket gör att det blir extra geggigt innanför tröjan. Sen släpar man ju på 20 kg övervikt bestående av dator, adapter, skolgrejer you name it. Stackars Eve fick till och med gå till läkarn idag för hennes nacke och axlar svullnat upp pga allt bärande. Quasimodo is apparently the look nuförtiden.

Hittills har dagens höjdpunkt varit godisshoppande i snaskaffären på andra sidan gatan, där har dom plockgodis och lite svennegrejer as well som tex Daim. Har haft lektion sedan 9 i morse, och sitter nu med samma lärare när klockan är 17.20. Har färdigställt mina första 3 basic ads för Delighten, mitt giftfruitbrand för David Jones. Har även suttit och pillat med Billy Blueprojektet som skall vara inlämnat på Fredag om en vecka. Måste göra Manifestos i allt också...det tar hundra år för där ska ALLT pressas in; intro, research, background, idé, target audience, process work, mock ups, final outcome, reflection etcetcetc...... AH. Ska hem efter lektionen och plugga, blir inte nått holabandola för mig och jenny i helgen, strikt plugg. Menmen det är sluttampen nu så det är bara att bita ihop. Tänk om ett halvår är jag utbildad grafisk designer! Booyeeah.



På stan sågs ett flertal utspökade statyer, lite freaky.



A'la omelette jag lagade häromsistens. Tänkte passa på att glänsa lite inför mamsen.

Mina första ads för Delighten: 1. Fruit gift for you 2. Fruit gift for partner 3. Fruit gift for friend

Modeller: 1. Jenny 2. Jenny & Linnea (aka man) 3. Linnea & Moi






Kommentarer
Postat av: Mamma

Omelette alà Mia,får det att vattnas i munnen!

Vackra stylistiska bilder!

Kraamar

2010-10-16 @ 11:12:00
Postat av: Andrea

Snygga bilder! :)

2010-10-17 @ 13:43:47
Postat av: Farsan

Bra spännande annonser; betraktaren börjar oftast att fundera över hur människorna ser ut "i övrigt" - det är alltid bra att lämna lite kvar. Men kunde du kanske integrera förpackningen på något sätt - så att de sugna vet vad de ska leta efter i butiken? Snyggt jobb!

2010-10-18 @ 09:56:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0