I väntan på Marabou (polka)

Jho (tänk norrländska)

Torsdag idag och vi har precis presenterat ett gruppprojekt som skall heta BigSis och handla om en service som ska göra tjejer säkrare och trygga när de ska ta sig hem på kvällen/natten. Har en 3h lektion, och ska nu börja göra ordentlig research, convey some surveys, questionnairs och lite smått och annat gått.

Igår kom Andreas syrra Paula till Sydney och bor hos oss tills de flyttar ut. Hon hade med sig massa svenskt godis, en hel påse från Karamellgungen. Jag dreglade åt prasslet, och hoppas att paketet som kära mor skickat ned kommer asap! Måste ha ngt kul att knapra på i dessa pluggtider, satt hela dagen igår, samt kvällen hos syrrorna medan Sanna kollade på When in Rome (förövrigt usel film av det jag hann se). Idag efter lektionen blir det mer pluggning, innan helgen och production week nästa vecka - inga lektioner! Hurray =)

Imorgon ska vi kanske gå och äta en välkomstmiddag med gänget för Paula, fundar på en restaurang i Crows Nest med många suits (enligt Jenny). Blir trevlig att ta sig ut ur Mosman/Neutral Bay/Cremorneträsket.

Här kommer Andreas bilder från senaste restaurangbesöket:






Kommentarer
Postat av: Andrea

Fin bild pa jenny! :)

2010-09-16 @ 09:41:29
Postat av: Mamma

Jäklars vilka snygga tjejer

Behjärtansvärt projekt BigSis må jag säga.

Ha en jättetrevlig Helg

Kraamar

2010-09-16 @ 13:14:19
Postat av: Tina

Hoppas alt går bra! Slit inte ihjäl dig :-)

Mysigt med paket från mamma, mums, mums.



Kram Tina

2010-09-19 @ 08:22:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0