What a girl wants, isn't always what a girl needs...

Tittar just nu ut genom fönstret (jag är specialist på simultanförmåga numera) och noterar att det är högst ett moln på himlen med en höstlig solglimt i norr. Dock är klockan bara 10 på morgonen, men vi får hoppas att det håller i sig ett tag till.

Förra veckan var jag solo mestadels eftersom Jenny firade reunion med Fin, så jag hade sängen helt för mig själv...lovely! ;) Gick på gymmet, läste böcker i parken här i Mosman, köpte en dataväska i Chatswood, och gick på bio och såg King's Speech. En väldigt avslappnad sista vecka innan skolan börjar nu imorgon med buller och brak. Men det ska bli spännande och se vad den nya, och sist men inte minsta, terminen har att bjuda på. Herregud sista terminen på Billy Blue - maj gaad. Tänk vad tiden går fort, som Budgifvarna brukar säga. Eller också "i tidernas begynnelse" eller som jag trodde var "i Tinas begynnelse" framtills för några år sedan då jag förstod att mamma faktiskt inte alltid refererade till mosters barndom.

I Fredags blev det några cider på Oakan i Neutral Bay med Fin och hans gäng, och hela stället bokstavligen bubblade av testosteron eftersom det just hade varit någon footie-match på tv och alla dudes var samlade på ett och samma hak.
För mig blev det lite efter/slutfest hos några av grabbarna i gänget i Crows Nest, och redan när jag steg in gladdes jag åt att vara tjej och slippa bo på ställen som det jag just betredde. Kan meddela att även fast bachelorpads kan låta intressant och lite farligt styggt, så for den bilden bort lika snabbt som en bil på autobahn. Myror på köksbänen, häxblandning i kaffekopp, fläckig och ej dammsugen grå heltäckningsmatta (kan ha varit vit från början, men det vet man inte), övervuxen bakgård med frysboxar som sittplats, läderfotöljer med mer hål en hela ytor, och badrummet....BADRUMMET! Jag ska nog inte ens gå in på det ämnet. Efter denna chock känner jag en oerhörd värme inför mitt egna hem och framförallt detta rum, som jag nu kommer ägna 3 bilder åt.

Vår badrumskonst:



Lite småkul för ämnet, inte sant?



kunde vart taget ut "Min Häst" men se det är det inte!



Och så lite fashion på det så har vi ett fullfjädrat female (fräscht) bathroom.



Hoppar nu till en förstorad lådbil jag såg här om sistens.



När 'thinking outside the box' inte riktigt går hela vägen. (på bussen till chatswood)



Supersött gratulationskort som jag fick på posten av moster Tina och c:o. Min flatmate utbrast "oooh myyy Goooood how cute is that!". Tack!!! Förövrigt vårt matsalsbord...mkt exklusivt från IKEA.

Imorgon börjar som sagt skolan kl 8.30, så inför den 45 minuter långa promenaden till skolan blir det att stiga upp någongång vid 3 på natten...

Syns snart igen!

Kommentarer
Postat av: Farsan i Vasaloppet...

Medan vi avverkar nio pågående Vasaloppsmil i den välvallade soffan kan jag förtydliga att den fina "lådbilen" här ovan är en klassisk 60-tals (delad framruta!) VW pickis med dubbelhytt. Ha det kul i plugget...



Kram

2011-03-06 @ 10:47:00
Postat av: Tina

Oj vad sbabbt kortet kom fram! Men bättre att ta det säkra framför det osäkra!

Kram så länge. Nu ska jag ut i solen!!

2011-03-06 @ 11:21:49
Postat av: mamma

Just hemkommen från Drottningholm o längdspåret.

Lycka till i skolan i morgon.

Förstår att det är skönt att komma hem till egen lya...

Söta kissar i omfamning!!! 0h vad fint ni har det, ombonat och fina, varma färger.

Kram kram

2011-03-06 @ 16:03:14
Postat av: Farfar

Ha en riktigt trevlig födelsedag Mia

Kramar

2011-03-09 @ 09:48:41
Postat av: pia

Hej Mia.

Hjärtligt grattis på din 23- års dag. Kors vad tiden går. Du ser ut att må jättebra, hoppas du gör det också, snart är du hemma i Svedala igen.

Många kramar från Pia och Bengt.

2011-03-09 @ 11:48:47
Postat av: Mamma o Pappa Kosmos o Kajsa

HIPP Hipp HURRA Mia!!!



På Din 23 års dag!



Kramar o Grattis i massor,hoppas du får en härlig födelsedag,vet redan att det arla morgon inmundigades champagne. Och jag säger bara champagne for the ladies.....och tårta



Mamma

2011-03-09 @ 22:35:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0